Skip to content

Iz medija

U Novoj Gradiški potpisani ugovori za izgradnju Tehnološko-inovacijskog centra

U okviru projekta „Centar kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška“, potpisana su tri ugovora o poslovima na izgradnji Tehnološko inovacijskog centra. Ukupna vrijednost potpisanih ugovora iznosi 46.613.319,88 kuna.

Uskoro kreće izgradnja tehnološko inovacijskog centra u Novoj Gradiški

Održano svečano potpisivanje Ugovora o poslovima na izgradnji Tehnološko inovacijskog centra u sklopu projekta „Centar kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška“.

Potpisani ugovori o izgradnji Centra kompetencija, ukupna vrijednost projekta 119 milijuna kuna

U prostorijama Turističke zajednice Nova Gradiška upriličeno je svečano potpisivanje ugovora za izgradnju i nadzor građenja za poslovnu građevinu Centra kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška.

Potpisani ugovori za dva velika projekta CEKOM-a

U prostorijama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta potpisana su dva ugovora za projekte financirane u okviru poziva Podrška razvoju Centara kompetencija.

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Centar kompetencija u vrijednosti od 119,2 milijuna kuna

U prostorijama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Centar kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška u vrijednosti od 119,2 milijuna kuna.

Potpisani ugovori za projekt Centar kompetencija za napredno inženjertsvo vrijednosti 119.203.236,94HRK

Svrha projekta je unaprjeđenje konkurentnosti poslovnog sektora i regije uspostavom RDI infrastrukture s posebnim naglaskom na učinkovito upravljanje okolišem i resursima.

Centri kompetencije vrijedni 178 milijuna kuna nastaju europskim sredstvima u Novoj Gradiški

U Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta u ponedjeljak su potpisana dva ugovora za projekte Centara kompetencija (CEKOM), ukupno vrijedna 268 milijuna kuna

POTPISAN UGOVOR – Centar kompetencija za napredno inžinjerstvo vrijedan 120 milijuna kuna ide dalje

Centri kompetencija predstavljaju novu vrstu istraživačke infrastrukture neophodne za razvoj gospodarstva temeljenog na znanju, inovacijama i novim tehnologijama koja će biti specijalizirana za davanje podrške poslovnom sektoru...

Predstavnici CEKOM-a iz Hrvatske posetili Zaječar, dogovorena saradnja

Predstavnici Centra kompetencija za napredno inženjerstvo iz Nove Gradiške u Hrvatskoj u radnoj su poseti istočnoj Srbiji, a tom prilikom u Zaječaru su se sastali sa predstavnicima lokalne samouprave i Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS).

Saradnja RARIS-a i CEKOM-a iz Nove Gradiške

Prеdstavnici Cеntra kompеtеncija za naprеdno inžеnjеrstvo iz Novе Gradiškе u Hrvatskoj, u okviru posеtе istočnoj Srbiji, posеtili su danas Zajеčar i razgovarali sa prеdstavnicima lokalnе samoupravе i Rеgionalnе agеncijе za razvoj istočnе Srbijе (RARIS) o važnosti i načinima ulaganja u istraživanja i razvoj...

Predstavnici CEKOM-a iz Hrvatske posetili Zaječaru

Predstavnici Centra kompetencija za napredno inženjerstvo iz Nove Gradiške u Hrvatskoj, u okviru posete istočnoj Srbiji, posetili su danas Zaječar i razgovarali sa predstavnicima lokalne samouprave i Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) o važnosti i načinima ulaganja u istraživanja i razvoj...